Inmiddels is de eerste selectie binnen. True Colors is door het Boden (Zweden) International Film Festival officieel geselecteerd. Nu maar afwachten hoe ver de film komt…

Zaterdag 29 april j.l. was de premiere van True Colors in Filmhuis Heemskerk. Wat een geweldige belevenis met iedereen. Wij hebben er intens van genoten!! Persoonlijk heb ik het als onvergetelijk ervaren. Wat een geweldige en hartverwarmende reacties hebben wij gehad zeg!

Inmiddels is de film naar 8 filmfestivals gestuurd en hopen dat de film daar net zo gewaardeerd wordt als op de 29e!

Dit betekent, helaas, dat wij hierdoor genoodzaakt zijn de film nog even offline te houden tot de festivals achter de rug zijn;)

Hieronder een kleine impressie van de onvergetelijke ochtend.

Waarom deze film?

LOGLINE

TRUE COLORS is een drama over de negenjarige Georgy die in 1973 een hit and run-slachtoffer wordt en 30 jaar later een bizarre relatie met de, voor hem onbekende, dader ontwikkelt. Deze vermoedt wie George is en brengt hem op een avond in een gelijkaardige situatie als zij samen met hem en een slok op, achter het stuur kruipt. Met alle gevolgen van dien. History repeating?

In 1973 ben ik als 9- jarige, na eventjes te hebben gevist in de nabijgelegen vijver, op de terugweg geschept door een auto bij het links afslaan op mijn fiets. Het was een harde zijwaartse klap en ben daardoor via de motorkap op de grond terecht gekomen en onder, de nog rijdende auto, terecht gekomen.

De man die uitstapte ,naar mij keek en zei, ‘had je maar beter uit moeten kijken’, draaide zich om, stapte in de auto, reed om mij en mijn fiets heen en verdween. Mij gewond achterlatend, in het midden van de weg….

… Ik ben bewusteloos geraakt en twee weken in het ziekenhuis belandt. De politie heeft de man nooit  gevonden….

Dit was aanleiding voor mij om dit gegeven te gebruiken als startpunt voor deze film. Het begin is waargebeurd maar het bijzondere verloop is pure fictie. Ook bedoelt als een statement dat alcohol en verkeer een slecht huwelijk is en doorrijden na een ongeval een absolute NO GO is!

CREW

Charles Dekker

Filmmaker en eigenaar charlyshortfilms.com

Gerda Dekker

Regie assistente

Dennis Groeneveld

Boompole operator

Nees de Bondt

Gaffer & Audio

Loes Braam

Make-up artist

CAST

GEORGE

Geert Nijsen

ANNABEL

Brenda Goedhart

EMMA

Kim Herman

GEORGY

Svenn

MICHAEL

Rechercheur

CARLA

Chauffeuse

ANGELA

Serveerster

JAYDA

Meisje op de fiets

Ron de Groen

Gast

Joeri de Bruin

'oud vriend' Annabel

NEES DE BONDT

Gast

INGEBORG GRAVESTEYN

SUUS

FIGURANTEN FEEST

Filmfestivals

Omdat wij een klein beetje ambitieus zijn doen wij geregeld mee met int. filmfestivals en dit wordt gewaardeerd...;)

charlyshortfilms.com

Als je charlyshortfilms wilt omschrijven gaat dat het best met de volgende termen: ambitieus, krachtig, flexibel, creatief, plezierig, vlot,  respect voor iedereen en bovenal altijd gezellig.  

© 2022 All Rights Reserved charlyshortfilms.com

%d bloggers liken dit: