loading

3 JAAR BESTAAN EN 3 NIEUWE SCRIPTS

JUBILEUM BOEKJE

CHARLYSHORT bestaat 3-jaar! Het boekje is op handig A5 formaat en bevat, naast de 3 nog niet geproduceerde scripts, leuke foto's van eerdere projecten, maar ook wat er bij filmmaken zoal komt kijken. Wie is onze crew en waarom doen we dit eigenlijk etc... Gewoon een leuk boekje om eens in te kijken.

AFGELOPEN TIJD

In de laatst 3 jaar is er veel gebeurd, dat geldt zeker voor mij als filmmaker. Ondanks wat mondiale verstorinkjes 😉 heeft de creativiteit overwonnen en is lekker blijven stromen met als resultaat een behoorlijk scala aan korte films.

3 NIEUWE SCRIPTS

Ik denk dat mijn 3 jarig bestaan een mooi moment is om even terug, maar zeker vooruit te kijken. Je vindt in dit boekje namelijk 3 (NOG) NIET GEPRODUCEERDE SCRIPTS! en foto’s van gerealiseerde producties.

STEMMEN

En nu komt het…. Jij als lezer kunt je voorkeur geven door op een van de drie te stemmen! Ik tel de stemmen bij elkaar op en PRODUCEER DE FILM die de meeste stemmen heeft gekregen!

ROL ALS FIGURANT

Ik verloot onder de kiezers van het uitgelote script een plek als figurant in de film die jij hebt gekozen!! Hoe leuk is dat?!

AANKOOP

Met de opbrengst van jouw aankoop/DONATIE geef je ons tevens een startbedrag om kosten van de uitgekozen productie te kunnen betalen.

DANK JE WEL!

Wij wensen je veel leesplezier en vergeet niet je stem uit te brengen! Groetjes Charles en Gerda

DE DRIE SCRIPTS

(alleen voor donateurs die het boekje gekocht hebben)
3 KORTE VERHALEN WAAR JE UIT KAN KIEZEN ZIJN: