NIEUWE FILM

TRAPPED

Synopsis:

Het geluk van een echtpaar wordt bruut verstoord doordat de echtgenote omkomt in een auto ongeval. De man kan hier niet mee omgaan, verdrinkt in verdriet en raakt in een isolement, hij zorgt niet meer goed voor zichzelf, vervuild, raakt aan de drank tot op een avond hij, om zijn geest te verruimen, een te sterke joint rookt. Hij ligt op bed en treed uit zijn lichaam waarbij hij, zoals zal blijken, de bijzondere en onwerkelijke wereld, van zijn geliefde betreed. Hij kan zijn geluk niet op, totdat hij, door een vooral wat ik niet ga verklappen, terug wil naar zijn lichaam. Deze situatie blijkt onomkeerbaar en hij is geheel alleen gevangen in een wereld die hij niet kent.

Voor deze nieuwe charlyshortfilm gaan we op de romantisch/ tragische tour. Op dit moment zijn wij bezig de rollen in te vullen, evenals het uiteindelijke script te schrijven waarbij wij ook locaties uitzoeken die wij eerst gaan bezoeken, personages worden dan ook verder uitgewerkt en nog heel veel andere taken….

Heb jij nu wat acteer ervaring en zou je het leuk vinden mee te werken aan deze productie? kijk dan eens op deze pagina.

Misschien tot op de set van TRAPPED?

%d bloggers liken dit: