loading

Nieuw project met een vleugje horror.

Pa is het helemaal zat om gekleineerd te horen door zijn vrouw en hebzuchtige schoondochter.
Pa heeft een bizar plan om zich te bevrijden van zijn twee plaaggeesten.

Ik zoek 4 acteurs SPEELLEEFTIJD:

JAAP en GREETJE 60-70 jaar
HENK en PATRICIA 25-40 jaar

Personagebeschrijving:

JAAP*: is al jaren getrouwd met Greetje en is helemaal klaar met haar dominerende gedrag. Het moment dat weer eens beveelt dat hij een klusje te lang laat liggen, breekt er iets in hem en komt er iets in hem naar boven wat hij hiervoor niet kende.

GREETJE: Dominante, bedingerige vrouw, die alles zo wil hebben zoals zij het wil. Ze regelt alle dingen zelf, zonder Jaap hierover te informeren, zoals haar plannen om in een seniorenflat te gaan wonen. Haar partner in crime hierin is haar schoondochter Patricia, die wel een beetje op haar lijkt qua karakter.

HENK: is de zoon van Greetje en Jaap en getrouwd met Patricia. De zoon vindt snel alles goed en is bang voor discussies. In zijn hart is hij het meestal oneens met Patricia, maar kan niet tegen haar op en laat zich vaak voor het karretje spannen.

PATRICIA*: is getrouwd met Henk de zoon van Jaap en Greetje, zij kan goed opschieten met Greetje omdat ze dezelfde dominante trekjes hebben. Patricia is sluw en wil, kost wat kost, haar zin hebben. Ze heeft haar zinnen gezet op de verkoop van Jaap en Greetje hun huis en hen in een seniorenwoning te krijgen. Met als doel het geld te ‘beheren’ van het vermogen.

*  sleutelrol

VOORLOPIGE PLANNING
Opname November/December 2023 duur ca. 5 uurtjes
Lengte film ca. 7 min.
Omgeving IJMOND

We zijn niet commercieel, maar bieden wel een leuke dag en ervaring met altijd een aardigheidje en lunch etc…
Wil je in een leuk team een te gekke film te maken? Meld je dan hieronder aan en ik neem contact met je op.

%d