NIEUWE CHARLYSHORTFILM

BITTERSWEET

SOON CASTING CALL

De Noord Hollandse Wilma en Fred zijn eenvoudig gelukkig, ondanks de handicap van Wilma. Ze staan altijd rood en genieten van de kleine dingen. Vriendin Claire is getrouwd met de rijke zakenman Berend-Jan, die altijd ‘overwerkt’ op kantoor. Als Claire haar ’tweedehands’ kadootje koopt voor de verjaardag van Wilma, zal dit hun vriendschap op scherp zetten.

Zal de vriendschap tussen de twee vrouwen sterk genoeg zijn? Je gaat het zien!

Om te laten zien dat liefde en vriendschap niet voorwaardelijk kunnen zijn hebben wij dit verhaal in een hartverwarmend jasje gestoken, met een verrassende ontknoping.

Tja, het blijft wel een charlyshortfilm natuurlijk…

opnames medio januari 2022

Buiten de enorme hoeveelheid tijd en energie, hoef ik niet te vertellen dat dit behoorlijk wat geld kost. Denk aan: onkosten voor passende locaties, apparatuur, kleding, props, inschrijfgelden voor filmfestivals e.d. 

Daarom hebben wij jullie hulp echt heel hard nodig!!! Dat zou ons zoveel meer mogelijkheden bieden en de druk wat meer van de ketel halen, zodat wij ons meer kunnen richten op het vormgeven van de  inhoud.

Deze film moet ieder zijn gevoel van delen en gunnen weer even opfrissen!

Laten wij gelijk hiermee beginnen 😉 Julllie doen een donatie, wij geven een mooie film. (en natuurlijke te gekke en unieke extra’s… kijk maar op www.cinecrowd.com/bittersweet

nl_NLDutch
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
%d bloggers liken dit: