CASTING CALL onderweg...

Ik heb de laatste maanden heel hard gewerkt aan een nieuw script waarover ik een heel goed gevoel heb. Een emotioneel verhaal met als beginpunt  een persoonlijke gebeurtenis.

TRUE COLORS is een emotioneel drama over George die in 1973 op 10 jarige leeftijd het slachtoffer is van een hit and run ongeval en 30 jaar later een relatie krijgt met de dader die de neiging heeft hem onderdeel van  haar ware aard te maken.

Binnenkort ga ik beginnen met de casting van mijn nieuwe project TRUE COLORS een film van ca. 40 min. Hiervoor ga ik op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde mensen die dit verhaal willen en kunnen vormgeven.  De film is in het Nederlands.

Allereerst zoek ik:

Protagonist: man 45-55 jaar

Antagoniste: vrouw – 48-60 jaar

Zie je dit idee wel zitten meld mij dit via het formulier.   a.u.b?

Binnenkort meer….

 

TRUE COLORS is an emotional drama about ten year old Georgy being a hit and run victim in 1973, 30 years later develops a relationship with the perpetrator unknown to him, who tends to make him part of her true colors.

I,m looking for talented and motivated actors (f/m) with who we will make an impressive dutch film of 40 min.

At first:
Protagonist: man 45-55
Antagonist : female 48-60

 

nl_NLDutch
%d bloggers liken dit: