THANK YOU!

Buiten opnames hebben altijd wel iets speciaals, de filmlocatie met delen van de Berlijnse muur gaven de film een extra lading. Was een leuke en unieke ervaring met mister shortfilm Charlie. De camera volgt gedachten van de regisseur, die zie je dan ook weer terug in de productie. Keep up the good work! It was a great day...till the next one...Attention, sound is rolling, lights are on, camera is rolling and action...
Voor de opnames kreeg ik ook een heel positief gevoel. Aan alles wordt gedacht. De dag van de opnames was super. Ik voelde me heel welkom. Heel ontspannen werd de film opgenomen en je kon je eigen creativiteit kwijt. Na de opnamedag wordt je goed op de hoogte gehouden hoe ver de ontwikkelingen zijn. Al met al heel positief, enthousiast en professioneel. Ik hoop nog eens met ze te mogen samen werken.
Carla Eijkenboom
actrice
SUPERFIJNE EN DANKBARE SAMENWERKING! Ik heb twee fantastische hoofdrollen mogen vertolken in twee van de Charlyshorts “The Unexpected” shortfilms. Ik vond het superfijn om met Charles en zijn crew samen te mogen werken. Charlyshorts is een zeer professionele productiebedrijf waarbij de begeleiding en verzorging ook zeer goed is geregeld. Het script en de nodige materialen worden tijdig aangeleverd zodat je goed voorbereid op de set kan verschijnen. Soms is er zelfs ruimte voor eigen inbreng in het script. Er wordt genoeg tijd voor je genomen zodat je jouw karakter het best kan neerzetten. Ieder minuut wordt goed benut zodat de wrap ook echt op tijd is. Ik kijk zeer tevreden en dankbaar terug naar onze samenwerking en het resultaat.
Michael Sarioglu
actor
September 2020 heb ik een horror contest gewonnen bij "Charly shortfilms". Degene die het leukste verhaal had bedacht mocht zelf acteren in zijn of haar short movie. Wat was ik blij! We begonnen de dag met een bakje koffie en thee terwijl we kennis met elkaar maakte. Dit vond ik erg fijn. We bespraken de film nog even en gingen aan de slag. Het was een prettige samenwerking. We waren allemaal erg enthousiast en wilde er met elkaar iets moois van maken en dat was zeker gelukt! Een aantal maanden later mocht ik weer meespelen in een short movie bij "Charly shortfilms" genaamd "Mother". Het was weer een erg fijne samenwerking. Er wordt hard doorgewerkt maar toch is het erg relaxed en gezellig.
Angela Verboom
Actrice
Een top ervaring. Alles super geregeld in een relaxte sfeer. Team is ervaren en goed op elkaar ingespeeld en houden van lekker doorpakken. Zeker een aanrader voor een samenwerking met een mooi eindresultaat!
Brenda Goedhart
actrice
Hele fijne samenwerking en gezellige sfeer tijdens de opnamedag van Matchbox gehad. Wat een mooi stel, Charles en Gerda. Heel professioneel en wat een enthousiasme. Super leuke ervaring en zeker ook leerzaam. Ik hoop nog eens met Charles en Gerda te mogen samen werken.
Anja Beemsterboer
actrice
Het was een zeer relaxte opnamedag en de regisseur gaf professionele aanwijzingen zodat de opnames soepel en vlot en toch deskundig verliepen. Gezellige en huiselijke sfeer onderling met de crew en de overige acteurs. Geweldig resultaat en complimenten aan de crew en collega’s.
John Geerts
Actor
Super fijne samenwerking en een ontspannen sfeer tijdens de opnamedag van Icicle gehad. Charles en Gerda zijn heel professioneel en enthousiast en dat helpt enorm om samen een mooie shortfilm te maken.
Shiela van Schagen
actrice
Hele fijne relaxte samenwerking. Alles top geregeld. Super leuke ervaring en leerzaam
Marianne van der Kruit
actrice
Wat een leuke ervaring om zoveel fijne mensen te mogen werken! Dank jullie!
Gerda Dekker
Actrice
Facebook
WhatsApp
Email
%d bloggers liken dit: